Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Super prémiové hovězí maso a brambory 400 g mokré krmivo pro psy, hovězí maso a brambory 400 g

Značka: BELCANDO
15389
53 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteinové a přírodní krmivo pro vašeho psa.

BELCANDO Super Premium Beef and Potatoes je mokré krmivo pro psy, které bylo vyvinuto pro dospělé psy všech plemen. Základem jídla je jemně uvařené hovězí maso s přídavkem brambor a hrášku. Obsahuje také světlicový olej, který je vynikajícím zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Složení BELCANDO Super Premium Hovězí maso a brambory jsou pouze přírodní suroviny, bez konzervantů a barviv. Obsahuje hovězí maso, srdce, jazyky, bachor, játra, ledviny, vemena, hovězí vývar, brambory, hrášek, semena šalvěje, minerální látky a světlicový olej. Do každého kilogramu potraviny navíc přibyl vitamín D3, vitamín E, mangan, zinek a jód. Krmná doporučení doporučují počítat s přechodným obdobím a přizpůsobit množství krmiva potřebám zvířete. Krmivo by mělo být podáváno při pokojové teplotě a psovi by měla být poskytnuta čerstvá pitná voda. Nespotřebovaná část přípravku by měla být uchovávána v chladničce po dobu až 2 dnů. BELCANDO Super Premium Beef and Brambory je ideální krmivo pro náročné psy, kteří vyžadují kompletní krmivo obsahující pouze přírodní ingredience.

Složení:

hovězí maso, hovězí srdce, hovězí jazyky, dršťky, játra, ledviny, vemena (63 %); hovězí vývar (26,5 %); brambory (4 %); hrášek (4 %); semena šalvěje (1 %); minerální látky (1 %); světlicový olej (0,5 %) Přídatné látky na kilogram: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangan (jako síran manganatý) 2 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 20 mg; jód (bezvodý jodičnan vápenatý) 0,2 mg Analytické složky: protein 11,0 %; obsah tuku 6,0 %; surový popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkost 79,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
BELCANDO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.