Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Single Protein with Chicken 400 g monoproteinové vlhké krmivo pro psy 400 g

Značka: BELCANDO
15393
66 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

66.00 Kč

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteinové a přírodní krmivo pro vašeho psa.

BELCANDO Single Protein with Chicken je kompletní krmivo pro psy, které obsahuje jediný zdroj bílkovin - kuřecí maso. To je ideální pro psy s potravinovými alergiemi, protože eliminuje potřebu různých druhů krmiva, což obvykle vede k nepříjemným alergickým reakcím. Krmná doporučení: Přípravek by měl být podáván při pokojové teplotě. Měli byste také svému psovi poskytnout čerstvou pitnou vodu. Nepoužitá část by měla být uchovávána v chladničce po dobu až 2 dnů. Nedojedené zbytky je třeba vyhodit a misku umýt. BELCANDO Single Protein with Chicken je ideální krmivo pro psy s potravinovými alergiemi. Jediný zdroj bílkovin a vysoká kvalita zajistí, že bude vhodné pro vašeho psa. Toto vlhké krmivo pro psy obsahuje pouze jeden zdroj bílkovin, což umožňuje jeho použití v programu BARF a v eliminační dietě. Eliminační dieta je primární léčbou potravinových alergií, protože umožňuje identifikovat zdroj alergenu, který je zodpovědný za příznaky. Díky tomu je možné zcela odstranit zdroj alergie a alergii psa vyléčit. BELCANDO Single Protein with Chicken lze použít jako trvalou stravu pro psy s potravinovou intolerancí nebo v kombinaci s doplňkovým krmivem Belcando Mix It GF pro diagnostiku (eliminační dieta).

0< / p>

Složení:

maso a masné výrobky ve vývaru (100% kuřecí). Analýza: bílkoviny 11,5 %, tuk 6,0 %, popel 2,0 %, vláknina 0,4 %, vlhkost 78,0 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Single Protein Kuřecí
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
11.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.