Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Single Protein Horse 400g konzerva pro psy

Značka: BELCANDO
15391
87 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní krmivo pro psy, které poskytuje základní živiny

Hledáte perfektní krmivo pro svého psa s alergiemi nebo krmivovou intolerancí? Belcando Single Protein je vynikající volbou, která splní potřeby vašeho mazlíčka. Toto mokré krmivo bylo speciálně vyvinuto pro psy, kteří vyžadují exkluzivní stravu a zároveň touží po chutném a zdravém krmivu. Čím se Belcando Single Protein odlišuje od ostatních krmiv? Jde především o monoproteinovou recepturu, která zaručuje, že každá verze tohoto krmiva obsahuje pouze jeden druh masa. Není zde místo pro rostlinné nebo obilné přísady, což je u psů s alergiemi nebo krmivovou intolerancí nesmírně důležité. Toto krmivo je založeno výhradně na čerstvé svalovině a vnitřnostech jednoho živočišného druhu a poskytuje pouze jeden zdroj živočišných bílkovin. Belcando Single Protein se vyrábí v Německu podle přísných norem kvality. Krmivo je lehce stravitelné a používá vysoce kvalitní krmivářské zvířecí maso bez plísněného masa nebo jiných nežádoucích přísad. Důležité je, že proces výroby je šetrný, suroviny se vaří ve vývaru, aby si zachovaly co nejvíce nutričních hodnot. Pokud přemýšlíte, jak zpestřit jídelníček vašeho mazlíčka, Belcando Single Protein nabízí několik chuťových variant. Navíc jej lze perfektně kombinovat s Belcando Mix It Grain-Free a vytvořit tak kompletní krmivo, které poskytuje všechny základní živiny.

Složení:

maso a masné výrobky ve vývaru (100% koňské maso) Rozbor: Bílkoviny 12,5%, tuk 5,0%, popel 2,0% vláknina 0,3%, vlhkost 76,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Single Protein Koňské maso
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
12.5
Druh bílkovin:
Koňské maso
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.