Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Balíček Zwierzaka COOKIES Zajíc s červenou řepou 200 g pamlsek pro psy 200 g

65933
82 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 21 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dopřejte svému mazlíčkovi okamžiky plné štěstí a radosti

COOKIES Paka Zwierzaka Zajíc s červenou řepou je přírodní pochoutka pro dospělé psy všech velikostí. Oválné sušenky s divočákem a hruškou neobsahují konzervační látky a díky přirozenému procesu sušení si zachovávají své nutriční hodnoty. Žvýkací hračka se ideálně hodí k uspokojení přirozené potřeby kousat a žvýkat a zároveň zajišťuje správnou ústní hygienu psa a chrání zuby před usazováním zubního kamene. Sušenky jsou ideální pro trénink, společné procházky a jako doplněk k jídlu během dne. Pochoutka je při kousání zcela bezpečná, neláme se na ostré kousky, díky čemuž je bezpečná pro psí dásně, aniž by způsobovala podráždění.

Složení:

Zaječí maso 45 %, brambory 27 %, dýně 10 %, červená řepa 8 %, celer 5 %, slunečnicový olej 2 %, extrakt ze zeleného čaje 3%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Zajíc
Tuky (%):
9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.