Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ARUBA Cat bio losos a krůta s bok choy a kurkumou mokré krmivo pro kočky 70 g

Značka: ARUBA
68569
59 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chcete-li chuť a nutriční zážitek, nehledejte nic jiného než ARUBA Cat Bio Losos & Krůta

ARUBA Cat Bio Losos Turecko Mokré krmivo pro kočky 70 g ARUBA Cat Bio Losos & Krůta s Bok Choy a kurkumou 70 g je kompletní krmivo pro kočky všech věkových kategorií. Tento mokrý sáček je nabitý zdravotními výhodami, které připraví vaši kočku na další zábavné dobrodružství. Obsahuje čerstvé krůtí maso, krůtí maso, lososa a přídavky chaluh, kokosových vloček a kurkumy. Pro chuťový a výživový zážitek nehledejte nic jiného než ARUBA Cat Organic Salmon & Turkey. Čerstvá krůta je bílé maso a libové bílkoviny. Je také výborným zdrojem mnoha vitamínů a minerálů, zejména vitamínů B, selenu, taurinu a zinku. Losos je naproti tomu lehce stravitelným a chutným zdrojem bílkovin, Omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, vitamínů B, draslíku, selenu a astaxantinu. Díky obsahu Omega-3 bio lososa (40 %) krmivo pomáhá udržovat lesklou srst a posilovat svaly díky krůtímu masu (53 %). Konopný olej je přírodní protizánětlivý prostředek, který pomáhá chránit nervové buňky. Přídavek bok choy pomáhá posilovat kosti a zuby. Menší množství přísad chaluh, kokosových vloček a kurkumy také poskytuje mnoho zdravotních výhod. Nóbl kočky budou milovat ARUBA Cat Organic Salmon & Turkey. Krmivo je ideální pro kočky, které potřebují zdravou a vyváženou stravu. Neobsahuje žádná zrna, umělá barviva ani příchutě, což je prospěšné pro kočky s potravinovými alergiemi nebo potravinovými intolerancemi.

Složení:

čerstvá krůta* (prsa, krk, jatečně upravené tělo, játra) 53 %, čerstvý losos* 40 %, bok choy* 2 %, minerální látky 1,5 %, Kelp 1 % , kokosové vločky* 1%, konopný olej* 1%, kurkuma*, Ascophyllum nodosum* (čistý extrakt z mořských řas) *bio.

Doplňkové látky (na kg)

Nutriční doplňkové látky: vitamín A 1000 IU, vitamín D3 100 IU, síran železnatý monohydrát 22 mg, síran měďnatý pentahydrát 1,5 mg, síran manganatý monohydrát 1,5 mg, oxid zinečnatý 25 mg, seleničitan sodný 0,13 mg, taurin

Analytické složky: bílkoviny 12,46 %, hrubé oleje a tuky 6,4 %, hrubý popel 1,7 %, vláknina 0,68 %, vlhkost 77,78 %. 110 kcal/100 g.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Aruba Pet Nutrition, Portugalia

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.07
Značka:
ARUBA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
12
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
6.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.