Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Arion Original Adult Large Lamb&Rice 12 kg - granule pro dospělé psy s jehněčím masem

Značka: ARION
55994
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vhodné krmivo pro psy velkých plemen

Vyvážené krmivo je zárukou správné hmotnosti a tělesné kondice vašeho domácího mazlíčka. Nadměrná tělesná hmotnost značně zatěžuje klouby a může způsobovat bolesti kloubů. Krmivo Arion má méně kalorií než krmivo, takže váš pes zůstane ve skvělé kondici. Neobsahuje lepek, žádné výrobky z kukuřice ani jiné obiloviny, což snižuje riziko poruch i u těch nejcitlivějších psů.

Výhody suchého krmiva ARION:

Speciální složení pro zdravý vývoj svalů, kostí a kloubů zajišťuje komfortní život psů velkých plemen. Obsahuje glukosamin a chondroitin, které vytvářejí a posilují kloubní chrupavku a zajišťují tak pohyblivost kloubů. Probiotika na podporu trávicího systému Obsahuje přirozeně fermentovatelné vlákniny FOS a MOS, které zajišťují vyváženou bakteriální flóru ve střevech a zaručují optimální trávení. Zaručeně zlepšuje funkci trávicího traktu a optimální stravitelnost. Vzácné omega kyseliny Bohaté na živočišné bílkoviny a živočišné tuky, které zajišťují dostatečné množství esenciálních mastných kyselin Omega-3 a Omega-6 pro zdravou a lesklou srst.

Složení:

rýže (37%), dehydrované jehněčí maso (26%), rýžové proteiny, bramborová kaše, živočišný tuk, zelený hrášek, řepné řízky, kuchyňská sůl, pivovarské sušenky, rafinovaná vláknina, chlorid draselný, rybí tuk, fosfor, mos , extrakt z hroznových jader, rozmarýn.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
ARION Original Adult large breed Lamb & rice
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ARION

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
12
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.