Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

AQUAEL Stone Black Quartz Rock Mix přírodní kámen do akvária 20 kg

Značka: AQUAEL
64894
795 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 199 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
AQUAEL Black Quartz Rock Mix 20 kg - přírodní akvarijní kámen

Black Quartz Rock je jedinečná a krásná skála, která je vhodná pro dekoraci jakéhokoli typu akvária. Charakteristické praskliny připomínající kulisové kameny mu dodávají přirozený vzhled a dokonale ladí s rostlinami a dalšími dekorativními prvky v akváriu.

Díky tomuto kameni si můžete ve svém akváriu vytvořit aranžmá ve stylu iwagumi nebo ragwork, ale i ozdobné nádrže pro ryby. Kameny jsou pro ryby zcela bezpečné a neovlivňují parametry akvarijní vody.

Black Quartz Rocks se snadno sestavuje a lze je použít jak v nádržích na rostliny, tak v typických dekorativních akváriích. Balení obsahuje 20 kg kamenů v různých tvarech a velikostech, což umožňuje vytvořit zajímavé, pestré aranžmá.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
AQUAEL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.