Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Aquael Sterilizer Mini UV akvarijní sterilizátor

Značka: AQUAEL
1900
340 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 85 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Praktický sterilizátor s účinným účinkem

Zařízení má podobu krátkého rukávu, který se nasazuje na výstupní trysku filtru. Uvnitř sterilizátoru jsou čtyři úsporné LED diody vyzařující UV světlo, které účinně sterilizují vodu vytékající z filtru. Účinnost výrobku je pozoruhodná, protože výborně odstraňuje plovoucí řasy a bojuje proti prvokům, kteří způsobují zákal vody, a bakteriím. Má také významný vliv na snížení výskytu nemocí u ryb a dalších obyvatel akvária. Má blahodárný vliv na vodu v nádrži, která je díky němu krásně čistá.

Mini UV LED sterilizátor Aquael se snadno instaluje a nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu. Má nezávislý zdroj energie a lze jej kdykoli zapnout a vypnout. Díky velikosti sterilizátoru jej lze použít i ve velmi malých akváriích.
Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Příslušenství

Parametry

Značka:
AQUAEL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.