Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

AQUAEL přírodní štěrk vícebarevný 1,4-2 mm 2 kg

Značka: AQUAEL
42510
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Akvarijní substrát

AQUAEL Multicolored Natural Gravel je produkt, který jistě osloví každého milovníka akvárií. Přírodní štěrk je výborný substrát pro vaše akvárium, který mu dodá nejen přírodní, ale i velmi dekorativní vzhled. Tento substrát je pro ryby a další vodní organismy zcela bezpečný a hlavně - neovlivňuje parametry akvarijní vody. Natural Multicolored Gravel je k dispozici ve formě 2 kg pytlů, které vám umožní snadno a rychle doplnit substrát ve vašem akváriu. Díky tomuto produktu získá vaše akvárium zcela nový charakter. Použití přírodního vícebarevného štěrku v kombinaci s dalšími dekoracemi udělá z vašeho akvária skutečnou ozdobu místnosti. Vícebarevný přírodní štěrk vděčí za svou univerzálnost také snadné údržbě - před použitím stačí substrát opláchnout pod tekoucí vodou, aby se z něj odstranily případné suspenze. Produkt je velmi účinný, takže jedno balení vydrží dlouhou dobu.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Vícebarevný
Objem (l):
2
Značka:
AQUAEL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.