Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

AQUAEL Kr-1 sada trysek

Značka: AQUAEL
34176
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dodatečné okysličení vody pro vaše jezírko.

Sada fontánových trysek AQUAEL Kr-1 je základním prvkem každé vodní zahrady. Umožňuje vám vytvořit krásnou fontánu, která dodá kouzlo každé vodní nádrži. Díky třem různým tryskám v sadě můžete získat různé efekty stříkající vody, díky kterým fontána vždy vypadá jinak a přitahuje pozornost. Trysky v sadě jsou určeny pro čerpadlo PFN 500 a snadno se instalují. Průměr trysky je 0,5 palce, což umožňuje efekt fontány až do výšky 80 cm. Trysky jsou vyrobeny z odolného a poškození odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost. Sada trysek AQUAEL Kr-1 je vysoce kvalitní produkt, který vám umožní vytvořit krásnou fontánu ve vaší vodní zahradě. Různé efekty vodní sprchy jí dodávají jedinečný charakter a činí z vodní nádrže ústřední bod zahrady. Složení produktu: 1 x fontánová tryska "Vodní sloup" 1 x fontánová tryska "Water Flower" 1 x fontánová tryska "Water Bell"

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
AQUAEL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.