Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

AQUAEL jezírkový ohřívač Winterhot Pro 150 W

Značka: AQUAEL
34171
2703 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 676 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
AQUAEL Jezírkový ohřívač Winterhot Pro - 150W: nedej zimě šanci!

Pokud máte na zahradě jezírko, víte, že není snadné ho v zimě udržet v dobrém stavu . S Winterhot Pro už to nebude problém! Průtokový ohřívač zabraňuje úplnému zamrznutí vody v jezírkách. A co víc, je ekonomický a spotřebuje až o 80 % méně energie než tradiční zařízení tohoto typu.

Jak to funguje? Ohřívač je vybaven inteligentním termostatem, který hlídá změny teploty vzduchu a průtokovým čerpadlem. Topné těleso je umístěno v hliníkové trubce připevněné k plováku. Ve stejném potrubí je i malé čerpadlo, spotřebovávající pouze 4W/h, které způsobuje pohyb vody po ohřívači. Když se teplota vzduchu udrží nad minus 5 °C, je to více než dostatečné k tomu, aby se na vodní hladině kolem zařízení nenacházel led. Teprve když teplota vzduchu klesne pod tuto úroveň, termostat spustí topný modul. Voda protékající kolem něj, uváděná do pohybu čerpadlem, se rychle ohřívá a vytváří otvor kolem ohřívače.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
AQUAEL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.