Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

APPLAWS Small & Medium Breed 15 kg Lamb granule pro dospělé psy malých a středních plemen jehňata

Značka: APPLAWS
57896
1649 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 412 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen

Obsahuje vysoké množství kuřecího a jehněčího masa a také výtažky z bylin a rostlin, díky čemuž jsou složky tohoto krmiva velmi blízké přirozená strava psů svoboda. Je hypoalergenní, což znamená, že neobsahuje běžné alergeny jako je sója, pšenice, kukuřice či jiné obiloviny. Díky tomu je bezpečný pro psy s potravinovými alergiemi. Vysoká hladina živin obsažená v Applaws znamená, že lze podávat menší množství krmiva za den, což je příznivé pro zdraví psa. Toto krmivo také obsahuje aktivní probiotika, která podporují a chrání esenciální střevní bakterie v těle, které jsou nezbytné pro zdravý trávicí systém u štěňat i dospělých psů. Purifikované kvasinkové beta glukany v Applaws podporují imunitní systém, což je velmi důležité pro zdraví vašeho psa.

Složení:

Sušené kuřecí maso 64 %, mleté kuřecí maso 10,5 %, sušené luštěniny 6 %, sušené brambory 6 %, sušené jehněčí maso 5 %, drůbeží olej 2,5 % (zdroj Omega 6), řepná dužina, drůbeží omáčka, celá sušená vejce, celulózová vláknina, minerální látky, lososový olej (zdroj Omega 3, EPA a DHA), vitamíny, sušená rajčata, sušená mrkev, extrakt z čekanky, vojtěšková moučka, mořské řasy, kvasnice extrakt (beta glukan min. 0,1 %), glukosamin, methylsulfonylmethan, chondroitin, pepřový prášek, paprikový prášek, kurkuma, extrakt z tymiánu, citrusový extrakt, taurin 1000 mg/kg, juka, brusinka, fenyklový extrakt, karob extrakt, zázvor, šípkový extrakt, extrakt z pampelišky, extrakt z rozmarýnového oleje, oregano, probiotika

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.33
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.