Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

APPLAWS granule pro dospělé psy malých a středních plemen s kuřecím a jehněčím masem 7,5 kg

Značka: APPLAWS
38056
949 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 237 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní produkty v krmivu

Suché krmivo bez obilovin, umělých barviv, koření a konzervantů je skvělým doplňkem každodenní stravy vašeho mazlíčka.
Kvalitní produkty živočišného původu to zajistí s potřebnými živinami a energií a zároveň budou pevnou oporou pro udržení dobré kondice a zdraví.

Podpora imunitního systému

Applaws je hypoalergenní krmivo bez přítomnosti obilovin ve složení. Obsahuje však velmi velké množství kuřecího masa obohaceného o výtažky z bylin a rostlin.
Všechny produkty byly vybrány tak, aby se krmivo co nejvíce přibližovalo přirozené stravě psa. Krmivo obsahuje aktivní probiotika, která podporují činnost střev a chrání v nich žijící bakterie, zodpovědné za správný průběh trávicích procesů.
Imunitní systém domácího mazlíčka podporují purifikované beta glukany získané z kvasinek.

Složení:

sušené maso s kuřecím masem 64 %, kuřecím mletým masem 10,5 %, sušenou luštěnovou moučkou 6 %, sušenými bramborami 6 %, sušeným jehněčím masem 5 %, drůbežím olejem 2,5 % (zdroj Omega 6), řepnou dužinou, drůbeží omáčkou, sušenými vejci celá, celulózová vláknina, minerální látky, lososový olej (zdroj Omega 3, EPA a DHA), vitamíny, sušená rajčata, sušená mrkev, extrakt z čekanky, vojtěšková moučka, mořské řasy, kvasnicový extrakt (Beta Glucan min. 0,1 %) glukosamin, methylsulfonylmethan, chondroitin, pepřový prášek, paprikový prášek, kurkuma, extrakt z tymiánu, citrusový extrakt, taurin 1000 mg/kg, extrakt z juky, brusinka, extrakt z fenyklu, extrakt z rohovníku, zázvor, plod šípku, extrakt z pampelišky, extrakt z rozmarýnového oleje, oregano, probiotika.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Wielka Brytania

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
APPLAWS Krmivo pro malé a střední psy Kuře & Jehněčí
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
38
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.