Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

APPLAWS Cat Mousse Tin 70 g tuňák mokré krmivo pro kočky s tuňákem 70 g

Značka: APPLAWS
61032
31 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodná pěna s tuňákem pro vaši kočku.

Applaws Mousse Tuna 70g je unikátní pěna pro kočky, která se skládá ze 100% přírodních ingrediencí. Jemná a lehká textura pěny dodá vaší kočce opravdové kulinářské povznesení. Bez umělých přísad, barviv a konzervantů - pouze nejkvalitnější kousky kuřecího prsního masa a rybí filé získané v souladu s nejvyššími etickými standardy. Applaws Mousse Tuna 70g je výbornou volbou nejen pro koťata, ale i pro kočky se zažívacími problémy. Vysoký obsah přírodního taurinu a argininu, které jsou nezbytné pro zdraví vaší kočky, se přirozeně nacházejí v nejlepších kuřecích a rybích řízcích, které se používají v Applaws. Applaws Mousse Tuna 70g je zdravé a chutné krmivo pro vaši kočku, které jí poskytne všechny živiny, které potřebuje. Výběrem Applaws Mousse Tuna 70g si můžete být jisti, že své kočce dopřáváte jen to nejlepší a co je pro ni přirozené.

< /b

Složení:

Tuňák celé maso 44 %, slunečnicový olej 1,5 %, rostlinné želírovací činidlo 1 % Test: hrubý protein 12 %, hrubá vláknina 0, 5 %, Hrubé oleje a tuky 2,0 %, Hrubý popel 1 %, Obsah vlhkosti 84 % Přísady: žádné

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.07
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
12
Druh bílkovin:
Tuňák
Tuky (%):
2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.