Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

APPLAWS Adult Small & Medium Breed granule pro dospělé psy malých a středních plemen s kuřecím masem 15 kg

Značka: APPLAWS
66937
1694 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 424 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Receptura pro zdraví, bez obilovin

Sušené krmivo bez obilovin bez přidání umělých barviv, koření a konzervačních látek je zdravým zpestřením a doplňkem každodenní stravy vašeho mazlíčka.
Vysoce kvalitní produkty živočišného původu mu dodají potřebné složky živiny a energii a podpoří dobrou kondici a zdraví.

Podporuje prospěšné střevní bakterie

Applaws je hypoalergenní krmivo, které neobsahuje běžné alergeny, jako jsou sójové boby, pšenice, kukuřice a další obiloviny. Receptura byla pečlivě vyvinuta specialisty v oblasti veterinární dietetiky a je založena na velkém množství kuřecího masa obohaceného o extrakty bylin a rostlin.
Všechny složky krmiva jsou velmi blízké přirozené stravě psů žijících ve volné přírodě.
Krmivo navíc obsahuje aktivní probiotika, která podporují a chrání střevní bakterie nezbytné pro správné fungování trávicího systému psů.

Složení:

sušené kuřecí maso 64 %, mleté ​​kuřecí maso 10,5 %, sušené luštěniny 8 %, sušené brambory 6 %, drůbeží olej 2,5 % (zdroj Omega 6), řepná dužina, drůbeží omáčka , celá sušená vejce, celulózová vláknina, minerální látky, lososový olej (zdroj Omega 3, EPA a DHA), vitamíny, sušená rajčata, sušená mrkev, extrakt z čekanky, vojtěšková moučka, mořské řasy, kvasnicový extrakt (Beta Glucan min. 0,1 %) glukosamin , methylsulfonylmethan, chondroitin, pepřový prášek, paprikový prášek, kurkuma, extrakt z tymiánu, citrusový extrakt, taurin 1000 mg/kg, extrakt z juky, brusinka, fenyklový extrakt, rohovník, zázvor, plod šípku, extrakt z pampelišky, extrakt z rozmarýnového oleje, oregano, probiotika

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Wielka Brytania

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.33
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.