Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ANIMONDA vom Feinstein pro dospělé kočky hovězí a kuřecí maso 100 g

Značka: ANIMONDA
14861
23 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Animonda Vom Feinsten Adult je krmivo pro dospělé kočky

Animonda Vom Feinsten Adult je krmivo pro dospělé kočky, vyrobené výhradně ze speciálně vybraných druhů masa. Díky tomu, že je k dispozici v obrovském výběru příchutí, umožňuje neustále zavádět nové položky do jídelníčku vaší kočky. Jde o vyváženou, chutnou a zdravou stravu připravenou z těch nejkvalitnějších surovin, které zaručují výjimečný kulinářský požitek a rafinovaný požitek. Animonda Vom Feinsten Adult dodává kočkám všechny potřebné živiny. Paštika má znatelnou strukturu masových vláken a neobsahuje přídavek obilovin, sóji, umělých barviv a konzervantů. Přípravek je navíc obohacen o přírodní taurin, který je důležitou složkou pro zdraví kočičích očí a srdce. Krmivo Animonda Vom Feinsten Adult díky své kvalitě splňuje očekávání i těch nejnáročnějších majitelů koček. Díky němu si kočky mohou vychutnat chuť a zároveň si zajistit všechny potřebné živiny.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (65 %, včetně 24 % kuřecí maso, 20 % hovězí, vepřové, krůtí maso), vývar, minerální látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
ANIMONDA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
11.5
Druh bílkovin:
kuřecí, hovězí maso
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.