Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Alpha Spirit Multiprotein 12 kg - měkké granule pro psy

Značka: ALPHA SPIRIT
58044
1770 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 443 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážené kompletní granule pro psy Alpha Spirit

Alpha Spirit MULTIPROTEIN měkké granule jsou bohaté na lehce stravitelné bílkoviny, které posilují svaly a kosti. Výrobek je 100% přírodní, připravuje se při nízkých teplotách, takže si zachovává své výživové vlastnosti. Vysoce kvalitní složky získáváme od místních dodavatelů. Přispívají ke zdravé a lesklé srsti vašeho domácího mazlíčka. Obsahuje až 85% masa, omega kyseliny, posiluje imunitní systém. Díky měkkým kroketám a správně připravenému složení je krmivo vhodné pro štěňata i dospělé psy, včetně těch nejaktivnějších!

Zdravé granule v praktickém balení

V této hmotnosti najdete krmivo balené v jednotlivých 200 g vaničkách. Díky tomu je krmení pohodlné a zaručuje čerstvost. Díky měkkým kostkám a speciálnímu složení je naše krmivo vynikající volbou pro štěňata i dospělé psy. Naše krmiva jsou klasifikovány jako vhodné k lidské spotřebě.

Všechny analytické složky jsou přírodní a pocházejí výhradně z použitých čerstvých produktů - nebyly uměle doplňovány

Složení :

35% čerstvé kuřecí maso, 20% čerstvé ryby (španělská sardinella (sardinella aurita), makrela (scomber scombrus), kranas (trachurus spp.), evropská sardinka (sardina pilchardus)), 15% čerstvé vepřové maso, 10% čerstvé kachní maso , 5% čerstvá vepřová játra, hydrolyzovaný škrob, přírodní glycerin, vejce, řepná dužina, pivovarské kvasnice (saccharomyces cerevisiae), dýně, banán, ananas, kmín (cuminum cyminum), šalvěj (salvia officinalis), zázvor (zingiber officinale), kurkuma (curcuma longa).
Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Alpha Spirit, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ALPHA SPIRIT

Určení

Životní fáze:
Všechny
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.