Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

8IN1 špízová kousátka pro psy 100 g

Značka: 8IN1
68859
85 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 21 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
.
Pamlsky pro psy

Sada 8v1 FLAVORS je ideální nabídkou pro všechny majitele psů, kteří hledají zdravé a chutné pamlsky pro svého mazlíčka. Sada obsahuje kachní, kuřecí, kuřecí játra a hovězí pochoutky, které poskytují rozmanité chutě a nutriční hodnoty. Jedním z prvků sady jsou FLAVORS Skewer Bites, které jsou vyrobeny z kuřete, kachny a kuřecích jater. Jsou bohaté na bílkoviny a jsou ideální svačinou pro psy, kteří potřebují doplnit zásoby energie. Pamlsky neobsahují cukr, zvýrazňovače chuti, GMO a umělé konzervační látky a jejich chuť a vůně jsou zachovány díky unikátnímu výrobnímu procesu. Součástí sady jsou i lahůdky FLAVORS Rolls, které se skládají z kuřecího, kachního a chutného hovězího masa. Křupavá textura uvnitř a měkká vrstva na vnější straně zaručují, že si pochoutku oblíbí i ti nejnáročnější psi. Pamlsky neobsahují lepek, zvýrazňovače chuti, GMO ani umělé konzervační látky.

Složení :

kuřecí prsa: kuřecí prsa (83 %), pšeničná mouka, glycerol, česnek. kachna: kachní prsa (68 %), kuřecí prsa (17 %), pšeničná mouka, glycerol, česnek. kuřecí játra: kuřecí játra (63 %), kachní prsa (20 %), pšeničná mouka, glycerol, česnek.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Tetra, Niemcy

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
42
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.